Tuinbericht week 50

Moestuin de Haar

Op zaterdag 19 december zijn jullie van harte welkom om een extra keer te komen oogsten. We maken dan de restjes op die nog op het land, in de kas en in de schuur staan. Reserveer een plekje via de datumprikker zodat ik weet onder hoeveel mensen we de oogst verdelen.

Op de website is het vanaf nu mogelijk om terug te zien in welke media en kranten de moestuin genoemd wordt. Je kan alle artikelen bekijken via https://moestuindehaar.nl/media/

De eerste bestellingen voor volgend jaar zijn alweer gedaan. Alvast een tipje van de sluier, volgend jaar kunnen we onder andere ook genieten van zoete aardappel, broccoli, bloemkool, romanesco en soja bonen! Bedankt voor jullie input via het evaluatieformulier.
IMG_2105
IMG_2034
IMG_2042
IMG_2039

Updates

Aan de noordkant van de tuin, achter de muur (buiten de tuin) staat een grote meidoorn haag. De komende tijd wordt die gevlochten tot een waar kunstwerk. Het is de moeite waard hier even langs te lopen via de Wethouder de Greeflaan.
IMG_2082

Corona-virus en de tuin

- Verkoudheidsverschijnselen? Kom NIET naar de tuin.
- Kom je helpen op de tuin, neem je eigen handschoenen mee of adopteer een paar van de tuin en was ze zelf thuis.
- Was en desinfecteer je handen regelmatig, hiervoor zijn de benodigde materialen aanwezig in de zeecontainer.
- Hou gepaste afstand tot elkaar (min 1.5m).
- Neem je eigen drinken, eten en benodigd servies mee. Zo verkleinen we de kans het virus over te dragen door allemaal dezelfde spullen te gebruiken tijdens de pauze.
e1cf4eef-01fa-429a-a8f1-1ba603b4dab8
IMG_0966

Veel gezondheid toegewenst de komende tijd!

Hartelijke groet,
Simone Visser - Tuinder Moestuin de Haar
facebook instagram