kleinere foto 2

Tuinbericht week 10

Afgelopen weekend organiseerde het Oranje Fonds 'NL doet'. Ook onze poort stond open, en we hebben een enthousiaste groep mensen mogen verwelkomen die ons kwam helpen. Ondanks de kou en sneeuw op vrijdag, is er veel werk verzet in de middentuin en in de kassen. Veel dahliaknollen zijn opgepot en de paden in de middentuin hebben een verse laag houtsnippers gekregen. Het geeft veel energie om samen grote klussen aan te pakken en aan het einde van het dag het resultaat te zien. Dank aan iedereen die heeft geholpen!

En nu is het wachten op droog weer. We kijken de regen weg, en hopen op een week met zon en een lekker windje. Het land moet opdrogen voordat we het kunnen bewerken en buiten het eerste plantgoed kunnen gaan planten. En, net als elk jaar, is het moeilijk om geduld te hebben, te wachten en erop te vertrouwen dat het goed komt. Misschien duurt het dit jaar een week, of 2, langer voordat we het land kunnen bewerken, en komt de eerste oogst dus wat later. We gaan het zien, en wachten maar gewoon af. We houden jullie op de hoogte!

Meewerkdag zaterdag 8 april

Meewerkdagen zijn er voor iedereen die, vrijblijvend, een ochtend of middag wil meehelpen op de tuin.
Trek je oude kleding, en stevige schoenen aan en kom naar de tuin. Zo simpel is het. Wij zorgen voor leuke klussen, gezelligheid, een goed gesprek, koffie, thee, limonade en koekjes.

De eerste meewerkdag is op zaterdag 8 april. Je kunt aansluiten om 9.30 uur of om 13.00 uur. Opgeven is niet nodig.
Afbeelding 4 tuinders

Tot op de tuin!

Hartelijke groet,
Simone, Mirjam, Anne en Maartje
Tuinders Moestuin de Haar

facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet