Vrijwilligers nieuwsbrief week 19

Moestuin de Haar

Wat zijn we ontzettend blij met alle extra handen en hulp op de tuin.

Nadat afgelopen woensdag de loonwerker de grond heeft gefreesd zijn we meteen begonnen met het planten van de venkel, tuinbonen en uien. Afgelopen weekend zijn de bonenrekken opgebouwd en de maandag groep heeft zo'n 2500 erwten plantjes gepland. Inmiddels staan ook alle tomaten in de kas en deze avond wordt er gewoon met een grote groep verder gewerkt in de bloementuin.

Echt heel fijn dat jullie zo'n gehoor hebben gegeven aan onze oproep en daarom een grote shout out naar jullie: Dank dat jullie er zijn!

Komende dagen en weken blijft er meer dan genoeg te doen op de tuin, schrijf je in wanneer je zin, tijd en gelegenheid hebt. Wij zorgen er voor dat onze voorraden koffie, thee en koekjes goed aangevuld blijven.

Tot snel op de tuin!

PS.
Aanstaande zaterdag wordt een gezellige en bedrijvige dag op de tuin met de plantjesmarkt. Naast een ruim assortiment aan groenten en kruiden zijn er ook veel bloemenplantjes te koop. De opgepotte dahlia's zijn uit de kas gehaald en er zijn zeker 15 verschillende soorten die we deze dag aanbieden. Voel je welkom om even langs te komen.
Ook tijdens de markt gaat het werk op de tuin door en ben je van harte welkom om een paar uur te komen helpen met het planten van plantgoed.
Afbeelding 4 tuinders

Tot op de tuin!

Hartelijke groet,
Simone & Mirjam, Maartje en Anne
Tuinders Moestuin de Haar

Email Marketing Powered by MailPoet