Een oogstaandeel

  • Prijzen 2022:
  • Bodemprijs: € 350,- incl 9% BTW
  • Standaardprijs: € 395,- incl 9% BTW
  • Supportprijs: € 435,- incl 9% BTW bedoeld voor mensen die meer te besteden hebben of de tuinders extra willen steunen
  • We verwachten 30 weken oogst
  • Gemiddeld 5 producten per week
  • Gezinnen raden we 2 oogstaandelen aan

Meer informatie over de oogstaandelen.

We werken met solidaire vergoeding: mensen die minder te besteden hebben dragen minder bij, mensen die meer te besteden hebben dragen meer bij. Dit past bij onze wens om gezonde lokale voeding beschikbaar te houden voor verschillende groepen mensen. Wij zijn graag transparant over onze financiën en we werken toe naar een eerlijk loon voor de tuinders. De genoemde tarieven betekenen voor ons als tuinders een bruto uurloon van €14,42*. Hiervan moet dan nog pensioen opgebouwd worden en een arbeidsongeschiktheid verzekering betaald worden. De tuinders werken dus onder het minimumloon van een ZZP’er. Je betaalt omgerekend per week een bedrag van €11,66 (bodem), €13,17 (standaard), €14,50 (support). Het verschil tussen de bodem- en support prijs is dus slechts 1 take away koffie of biertje op een terras. Meer informatie lees je op deze pagina.

*uitgaande van 220 oogstaandelen waarvan 80% standaardprijs en 10% bodemprijs/supportprijs en een geschatte inzet van 0,8 FTE door Simone en 0,7 FTE door Caroline en Mirjam.
Gaan deze prijzen jouw draagkracht te boven dan denken we graag met je mee (heb je een U-pas? Kunnen termijnbetalingen jou helpen?).

Deel mee in de oogst

De oogstaandelen voor 2022 zijn vergeven. Door je hieronder aan te melden kom je op de wachtlijst te staan. Zodra er dan een plekje beschikbaar komt kunnen we je bereiken. Je kan dit seizoen wel gebruik maken van de bloemen pluktuin of meedoen bij activiteiten. Deze vind je in onze agenda.

Groententuin

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden en meld je je aan voor de nieuwsbrief.

Bloementuin

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden en meld je je aan voor de nieuwsbrief.