Skip to main content
Prijzen 2024

Oogstaandeel

  • Bodemprijs: €425,-
  • Standaardprijs: €475,-
  • Supportprijs: vanaf €525,-

Bloemenabonnement

  • Wekelijks: €230,-
  • Tweewekelijks: €125,-

Deze prijs is inclusief 9 % BTW

Meer informatie over de oogstaandelen en hoe het werkt.

Meer informatie over het bloemenabonnement  en hoe het werkt.

Solidaire prijsbepaling

We hanteren het principe van solidaire betaling. In de landbouw staat dit onder andere voor een eerlijk loon voor de boer. Daarnaast stellen we mensen, die minder te besteden hebben, in staat om ook deel te nemen. Je kiest de prijs die bij jou past.

Dit past bij onze wens om gezonde lokale voeding beschikbaar te houden voor verschillende groepen mensen. We nodigen je uit na te denken over jouw draagkracht en naar rato bij te dragen. Jij kiest naar eigen inzicht welke prijs jij betaalt, dit gebeurt op basis van vertrouwen en hoef je niet te verantwoorden.

Wij zijn graag transparant over onze financiën en we werken toe naar een eerlijk loon voor de tuinders. De genoemde tarieven betekenen voor ons als tuinders in 2024 een begroot bruto uurloon van €20,80. Hiervan moet dan nog onder andere pensioen opgebouwd worden en een arbeidsongeschiktheid verzekering betaald worden.  De tuinders werken op dit moment dus onder het minimumloon van een ZZP’er.

Je betaalt omgerekend per week een bedrag van €14,15 (bodem), €15,85 (standaard), €17,50 (support). Het verschil tussen de bodem- en support prijs is dus slechts 1 take away koffie of biertje op een terras.

Wil je in termijnen betalen of je U-pas gebruiken? Neem dan contact op via de mail: tuinders@moestuindehaar.nl.

Deel mee in de oogst

Groententuin

Meld je aan voor een oogstaandeel in 2024 en oogst een heel seizoen met ons mee!

Je ontvangt na aanmelding een e-mail waarin je je e-mailadres moet bevestigen (kijk ook in je spambox) en ook een welkomsmail.

Bloementuin

Meld je hier aan voor een bloemen abonnement. Meer informatie kun je vinden op de bloementuin pagina.

Heb je ook een groenten oogstaandeel?

Nieuwe data bloemenworkshop plukken en schikken! Woensdag 11 en 18 september.

X