Skip to main content
Waar historie, zelfoogst en gemeenschap samenkomt

Moestuin de Haar

Op deze historische grond van 1.5 hectare worden op milieuvriendelijke wijze zo’n 55 verschillende groenten, 15 soorten kruiden, kleinfruit en een prachtige bloemenzee geteeld. Met een oogstaandeel ben je welkom om iedere week te komen oogsten. Je ondersteunt de tuinders door aan het begin van het jaar je oogstaandeel te kopen. Zij kopen hiervan plant- en zaadgoed en zorgt (samen met vrijwilligers) voor het onderhoud van de tuin. Dit noemen we community supported agriculture (CSA). Samen zorgen we ervoor dat genieten van de tuin en opbrengst binnen deze prachtige historische omlijsting mogelijk is.

Hoe het werkt

Moestuin de Haar is een zelfoogsttuin waar oogstdeelnemers iedere week verse groenten mogen komen oogsten. Op de hoe het werkt pagina vind je meer informatie.

Agenda

Regelmatig is er iets te doen op de tuin zoals open dagen, oogstfeesten en workshops. Deze kun je terugvinden in onze agenda.

Tuinbericht

Moestuin de Haar verstuurt 3 digitale nieuwsbrieven. In de wekelijkse oogstbericht zien de oogstdeelnemers wat die week op het menu staat. In het tuinbericht lezen de oogstdeelnemers en vrijwilligers wat er zoal gebeurt op de tuin. Via de nieuwsbrief blijven alle geïnteresseerden op de hoogte van het reilen en zeilen van de tuin

Nieuwe data bloemenworkshop plukken en schikken! Woensdag 11 en 18 september.

X