Skip to main content

Koken met…

Welkom op de receptenpagina van Moestuin de Haar. Hier wordt informatie gedeeld over de verschillende gewassen, bijvoorbeeld hoe je ze goed kunt bewaren en hoe te oogsten. Maar bovenal is dit een plek waar de heerlijkste recepten van andere oogstdeelnemers gedeeld worden om zo inspiratie op te doen. Wil je een lekker recept delen, stuur die dan naar: kokenmet@moestuindehaar.nl

Vandaag heb ik zin in:

Aard-

appel

Aardpeer

Andijvie

Artisjok

Basilicum

Bieslook

Bieten

Bindsla

Blad-
mosterd

Boeren-

kool

Bonen-

kruid

Broccoli

Calen-

dula

Citroen-
melisse

Citroen-
verbena

Cour-

gette

Dille

Erwten

Fluo-melde

Groenlof

Groen- Bleek

selderij

Kapu-

cijners

Knoflook

Knol-

selderij

Komkom-

mer

Komkom-
merkruid

Koolraap

Koolrabi

Korian-

der

Lavas

Lavendel

Mais

Marjolein / Oregano

Meiraap

Munt

NZ Spinazie

Paksoi

Palmkool

Paprika

Pastinaak

Peter-

selie

Peultjes

Pompoen

Postelein

Prei

Raap-

stelen

Radijs

Ramme-
nas

Rode kool

Roma-

nesco

Roze-

marijn

Rucola

Salie

Savooie

kool

Slaboon/ spekboon

Snijbiet

Sojaboon

Sperzie-
bonen

Spinazie

Spitskool

Spruiten

Stengel-

ui

Tatsoi

Tomaat

Tijm

Tuinboon

Tuinkers

Venkel

Witlof

Yacon