Skip to main content

De moestuin financieel steunen

Wilt u een bijdrage leveren aan het terugbrengen en in stand houden van de historische moestuin waar duurzame productie van groenten in combinatie met verwondering over de schoonheid van de locatie mogelijk is? Bijdragen kan op een aantal manieren, zowel privé als zakelijk. Jouw bijdrage maakt de duurzame groei van de moestuin mogelijk en draagt bij aan het borgen van toekomstige vernieuwing van infrastructuur en gereedschappen die in beheer zijn van de stichting.

Vriend van de Moestuin
Door éénmalig in een kalenderjaar een bijdrage te doen word je:

Een Vriend: € 50,- per jaar
Een Goede vriend: € 100,- per jaar
Een echte Boezemvriend: € 200, – per jaar

Partners van de Moestuin
Een partner van de moestuin steunt voor minimaal twee jaar de moestuin en wordt lid van een exclusief gezelschap, want we houden een maximum aan van zeven partners. Je kunt een bronzen, zilveren of gouden partner worden door minimaal € 750,- bij te dragen voor 2 tot 6 jaar. We gaan echt de verbinding met elkaar aan.

Als partner wil je natuurlijk graag laten zien waar je aan bijdraagt en je klanten of medewerkers dat laten zien. Daarom heb je de mogelijkheid gebruik te maken van een groepsrondleiding. Ook kan je naam of bedrijfslogo opgenomen worden op ons Partnerbord.

Vrienden & Partnermiddag
Jaarlijks nodigt Moestuin de Haar zijn Vrienden en Partners een middag uit om met elkaar kennis te maken maar ook met een activiteit. Dat kan zijn op de moestuin zelf of ergens anders in relatie met de moestuin. 

Wilt u een bijdrage leveren of meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar onderstaand adres om meer te weten te komen over ons Vrienden en Partnerprogramma. Voor vragen over belastingvrij schenken, Vriend of Partner worden kunt u ons benaderen via het e-mailadres stichting@moestuindehaar.nl.

Onze partners:

Wil je ook bijdragen? Neem contact op met de stichting over de mogelijkheden