Skip to main content

De bloementuin

De bloemen pluktuin sluit op 23-09-2023 haar deuren voor dit seizoen.

Plukken kan volgend jaar weer op woensdag van 10.00 tot 16.00, op vrijdag van 15.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 15.00.

Je eigen lokaal geteelde en onbespoten bos bloemen plukken kan bij Moestuin de Haar via een bloemenabonnement of een losse waardebon. Wij telen met veel liefde meer dan 40 soorten bloemen, waaronder zinnia’s, cosmea’s, dahlia’s, zonnebloemen, en margrieten. Het aanbod bloemen zal per maand verschillen omdat we in de volle grond en met de seizoenen mee telen, maar door de grote diversiteit zullen er altijd voldoende bloemen zijn om een mooie bos samen te stellen. Afhankelijk van het weer kan er vanaf mei tot oktober geplukt worden.

Hoe werkt het plukken van een los boeket?

Kom, tijdens de openingstijden, 1 bos bloemen plukken voor € 13,50 (prijs 2023). Betalen kan contant, met pin of met een waardebon bij de marktkraam.

Geef een zelf te plukken boeket cadeau en koop een waardebon voor € 13,50 (prijs 2023) waarmee 1 bos bloemen geplukt kan worden. Een waardebon is, tijdens de openingstijden, te koop bij de marktkraam of te bestellen via het formulier onderaan deze pagina. Bij een bestelling via de website komt er €1,50 verzendkosten bij. De waardebonnen die vorig jaar gekocht zijn dit jaar ook geldig.

Hoe werkt het bloemenabonnement?

Neem een abonnement en geniet het hele seizoen wekelijks van een zelf geplukte bos bloemen. We verwachten dat er, afhankelijk van het weer, ongeveer 20 weken geplukt kan worden. Het bloemenseizoen is inmiddels van start. Neem contact op via tuinders@moestuindehaar.nl over de mogelijkheden om nog in te stromen en de gereduceerde prijs. Een volledig seizoensabonnement voor de bloementuin in 2023 kost €220 of €200 in combinatie met een groentenabonnement.

Bestellen

Via dit formulier kun je aangeven welke waardebonnen je wilt ontvangen. Maak het geld over naar NL32TRIO 0320 4225 69 t.n.v. Zelfoogsttuin de Haar. Vermeld hierbij je naam zodat we weten waar het geld vandaan komt. Vergeet de €1,50 verzendkosten niet! Zodra wij het geld binnen hebben doen we de waardebon(nen) voor je op de post.