Skip to main content

De bloementuin

Je eigen lokaal geteelde en onbespoten bos bloemen plukken kan bij Moestuin de Haar via een bloemenabonnement of een los boeket. Wij telen met veel liefde meer dan 40 soorten bloemen, waaronder zinnia’s, cosmea’s, dahlia’s, zonnebloemen, en margrieten. Het aanbod bloemen zal per maand verschillen omdat we in de volle grond en met de seizoenen mee telen, maar door de grote diversiteit zullen er altijd voldoende bloemen zijn om een mooie bos samen te stellen. Afhankelijk van het weer kan er vanaf mei tot oktober geplukt worden.

Hoe werkt het plukken van een los boeket?

Kom, tijdens de openingstijden, 1 bos bloemen plukken voor € 14,- (prijs 2024). Betalen kan contant, met pin of met een waardebon bij de marktkraam. De pluktuin is medio juli weer open.

Geef een zelf te plukken boeket cadeau en koop een waardebon voor € 14,- (prijs 2024) waarmee 1 bos bloemen geplukt kan worden. Een waardebon is, tijdens de openingstijden, te koop bij de marktkraam of te bestellen via het formulier onderaan deze pagina. Bij een bestelling via de website komt er €1,60 verzendkosten bij. De waardebonnen die vorig jaar gekocht zijn dit jaar ook geldig.

Hoe werkt het bloemenabonnement?

Neem een abonnement en geniet het hele seizoen van een zelf geplukte bos bloemen. We verwachten dat er, afhankelijk van het weer, ongeveer 20 weken geplukt kan worden.

Prijzen

Dit jaar kun je kiezen voor een wekelijks of een tweewekelijks bloemenabonnement waarbij je om de week een bos bloemen plukt. Wekelijks een bos bloemen plukken kost  in 2024 € 230,-  en twee wekelijks plukken € 125,-. 

Als je een bloemenabonnement in combinatie met een oogstaandeel neemt, gelden de volgende, gereduceerde, tarieven. Wekelijks een bos bloemen plukken kost € 210,- . Voor twee wekelijks een bos bloemen plukken kost het abonnement € 115,-.

Bestellen

Via dit formulier kun je aangeven welke waardebonnen je wilt ontvangen. Maak het geld over naar NL32TRIO 0320 4225 69 t.n.v. Zelfoogsttuin de Haar. Vermeld hierbij je naam zodat we weten waar het geld vandaan komt. Vergeet de €1,60 verzendkosten niet! Zodra wij het geld binnen hebben doen we de waardebon(nen) voor je op de post.

    Nieuwe data bloemenworkshop plukken en schikken! Woensdag 11 en 18 september.

    X