De bloementuin

Op dit moment is de bloemenpluktuin gesloten en gaat de tuin in winterrust. Volgend jaar zijn de bloemenkaarten die dit jaar gekocht zijn weer te gebruiken. 

Je eigen lokale en onbespoten bos bloemen komen plukken, dat kan bij Moestuin de Haar. Door middel van een waardebon kun je mee komen genieten. Een waardebon voor 1x plukken kost €10,-, 3x plukken kost €25,- en 5x plukken kost €40,-. Vind je het leuk een waardebon te ontvangen of cadeau te doen dan kan je deze in de marktkraam kopen of onderaan deze pagina bestellen. Bij een bestelling via de website komt er €1,50 verzendkosten bij.

Vanaf voorjaar 2022 is het mogelijk door middel van een abonnement het hele seizoen mee te genieten van de pluktuin. Meer informatie wordt in het voorjaar bekend. Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht? Stuur dan even een mail naar tuinders@moestuindehaar.nl.

Wij telen met de seizoenen mee. Dat betekent dat het aanbod bloemen door het jaar heen zal verschillen. Het plukseizoen zal (afhankelijk van het weer) ongeveer van juni tot oktober duren. Houd onze Instagram en Facebook kanalen in de gaten voor meer bloementuin updates.

Uiteraard kun je een prachtig boeket maken van je bloemen maar je kan er ook voor kiezen ze op een andere manier te schikken. Voor inspiratie kun je naar deze video kijken.

Bestellen

Via dit formulier kun je aangeven welke waardebonnen je wilt ontvangen. Maak het geld over naar NL18ABNA 0868 9560 15 t.n.v. Zelfoogsttuin de Haar. Vermeld hierbij je naam zodat we weten waar het geld vandaan komt. Vergeet de €1,50 verzendkosten niet! Zodra wij het geld binnen hebben doen we de waardebon(nen) voor je op de post.