De bloementuin

De bloemenpluktuin is open!

Je eigen lokale en onbespoten bos bloemen plukken kan bij Moestuin de Haar! Wij telen met veel liefde meer dan 40 soorten bloemen, waaronder  zinnia’s, cosmea’s, dahlia’s, zonnebloemen, en margrieten. Het aanbod bloemen zal per maand verschillen omdat we in de volle grond en met de seizoenen mee telen, maar door de grote diversiteit zullen er altijd voldoende bloemen zijn om een mooie bos samen te stellen.

Hoe werkt het?

Kom, tijdens de openingstijden, 1 bos bloemen plukken voor € 12,-. Betalen kan contant, met pin of met een cadeaukaart bij de marktkraam.

Geniet het hele seizoen van wekelijks een zelfgeplukte bos bloemen, en neem een abonnement. Een bloemenabonnement kost €185,- euro, of € 175,- in combinatie met een oogstaandeel. We verwachten dat er, afhankelijk van het weer, ongeveer 20 weken geplukt kan worden. Voor seizoen 2022 zijn alle bloemenabonnementen uitverkocht.

Geef een plukcadeau en koop een waardebon voor € 12,- waarmee 1 bos bloemen geplukt kan worden.  Een waardebon is, tijdens openingstijden, te koop bij de marktkraam of te bestellen via het formulier onderaan deze pagina. Bij een bestelling via de website komt er €1,50 verzendkosten bij. De waardebonnen die vorig jaar gekocht zijn dit jaar ook geldig.

Bestellen

Via dit formulier kun je aangeven welke waardebonnen je wilt ontvangen. Maak het geld over naar NL32TRIO 0320 4225 69 t.n.v. Zelfoogsttuin de Haar. Vermeld hierbij je naam zodat we weten waar het geld vandaan komt. Vergeet de €1,50 verzendkosten niet! Zodra wij het geld binnen hebben doen we de waardebon(nen) voor je op de post.