Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bloemenworkshop Plukken en Schikken

26 juni @ 19:00 - 21:00

Ben je een echte bloemenliefhebber en wil je graag meer leren over het maken van een prachtig veld boeket ? Dan is onze uitgebreide workshop echt iets voor jou!

Naast het plukken en selecteren van de mooiste bloemen, leer je bij ons ook hoe je deze op een stijlvolle manier kunt schikken tot een groot veldboeket of leer je schikken in je eigen favoriete vaas. Maar dat is nog niet alles – we delen ook onze tips en tricks voor het verzorgen van je boeket, zodat je er nog langer van kunt genieten. 

Halverwege de workshop maken we even tijd voor een pauze, waarbij we genieten van wat lekkers en wat te drinken. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van het perfecte boeket, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt.  Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtig boeket en een schat aan kennis en inspiratie.

Kosten: 45 euro (inclusief een veldboeket ter waarde van 14 euro). Heb je bij ons een pluk abonnement, dan kost de workshop 30 euro. 

Ja, ik ben er bij op woensdag 26 juni, 17 juli en/of 21 augustus  van 19 – 21 uur.  Aanmelden

Zoek je een leuk uitje voor een groep? Dat kan ook. Dan spreken we datum af waarop jij met je vriendinnen, vrienden, familie of collega’s exclusief op de tuin komt plukken en schikken.

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
19:00 - 21:00

26 juni, 17 juli, 21 augustus bloemenworkshop plukken en schikken

X