Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop – Tuinderij met een stichting

30 juni 2023 @ 10:00 - 15:30

Wil jij, als tuinder of als stichtingsbestuurder, inzicht krijgen in hoe je succesvol een tuinderij kan starten waarbij stichting en tuinder zelfstandig werken, maar wel met elkaar verbonden zijn? Kom dan naar onze workshop Tuinderij met een Stichting.
Stichting Moestuin de Haar heeft bij de start van de tuinderij gekozen om samen te gaan werken met een tuinder, en heel bewust niet, om een tuinder in dienst te nemen. Wij, tuinder en stichtingsbestuurslid, vertellen je graag over ons proces. Hoe werkt de samenwerking, welke afspraken hebben we gemaakt, hoe hebben we de financiën geregeld, wat werkt en waar liggen aandachtspunt? Je krijgt antwoorden op deze vragen en gaat met een rugzak vol informatie terug naar je eigen tuinderij.
We gaan er vanuit dat er per tuinderij een tuinder en een bestuurslid deelnemen. De kosten zijn € 150,- per tuin (dus voor 2 personen samen) inclusief koffie, thee en een soepje bij jouw eigen meegenomen boterham voor de lunch. Kom je alleen? Dan betaal je de helft. De workshop is op vrijdag 30 juni. We starten om 10.00 uur en sluiten om 15.30 uur de dag af.
Geef je op door een mail te sturen naar tuinders@moestuindehaar.nl. Ook voor meer informatie over de inhoud van de workshop kun je dit mailadres gebruiken. Aanmelden voor 31 mei.

Gegevens

Datum:
30 juni 2023
Tijd:
10:00 - 15:30

Locatie

Moestuin de haar
Eikstraat 14
Haarzuilens,
+ Google Maps